dijous, 5 de maig del 2016

Pràctica 8

Webquest.

El primer que feríem per a crear una webquest, es posar en el buscador de google, "google site". Una vegada dins, tendríem que ficar el nostre correu de gmail per a poder treballar, Després li donariem a crear i seleccionaríem "plantilla en blanc". Més tard, posaríem el nom de la nostre webquest, que la podríem modificar quan volguerem i tambè podríem posar la ubicació del lloc. I per últim, li donaríem a verficiar. 

Una vegada que l'hem creat, ens eixirà aquesta pàgina:



Com podem observar, arriba a la dreta trobem la opció " editar". Una vegada dins, és molt paregut a Word, es pot insertar una imagen, un enllaç, índicx de contingut, etc. Tambè podem modificar el format, intertar tables i elegir el disseny de la pàgina.

Posem el títol de la pàgina que en aquest cas serà presentació. Així com el seu nom indica, tendríem que fer una presentació amb el nostre nom,curs...


Més tard, li donem al costat de editar, a crear pàgina i creem 1.- Introducció (introduim tema i activitats), 2.- Tasca ( objectius), 3.-Procés ( desenvolupament de les cinc activitats), 4.- Evaluació (rubrica amb regular, mal i bé), 5.- Conclusions i 6.- Orientacions per al professor.


Per a seleccionar la ubicació tenim en conta:

- Per a crear les pàgines de índice ( presentació, introducció, tarea, proceso...) se indica " colocar la pàgina en un nivell superior".
- Per a crear les activitats que pertany a l'apartat 3, en el punt de procés, se indica " clasificar la pàgina en", seleccionem la ubicació i creem.

Si li donem a "més acciones" que trobem al costat de crear pàgina, trobem diverses opcions. 



Si li donem a modificar el disseny de la nostra pàgina podem canviar el disseny de la mateixa.


A més, a l'apartat "administració del lloc", trobem molt més accions. 


A la opció de temes colors i fonts, podem canviar tot lo relacionat amb el color, tamany, tipus de lletra... A la opció de "direcció web" podem canviar la URL.  A la opció de"arxius adjunts", podem visualitzar les arxius que hen anat pujant a la nostra pàgina. A la opció de pàgina podem visualitzar l'esquema que tenim en al nostre siteo web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada