dimecres, 10 de febrer del 2016

Pràctica 2

Google Drive

El dia 5 de febrer vam apredre a utilitzar Google Drive, doncs la pràctica 2 consisteix en descriure con s'utilitza aquesta pàgina.

Google Drive és un servei d'almacenament intern d'arxius.

Per accedir a Google Drive, tan sol  tindrem que posar el nombre de'l mateix a google i ens eixirà una pàgina per a crear-nos una cuenta. En aquesta pàgina tindrem que posar el nostre gmail i contrasenya, i ja tindrem cuenta a Google Drive.

Una vegada dins la pàgina, ens fiquem en el quadre taronja que posa "Nou" i ens eixiram diferents apartats a on ficar-nos com: carpeta, pujar carpeta, pujar arxius, document , fulla de càlcul , presentacions,  i més.






Per a crear un document, ens tindrem que ficar en l'apartat de "Document ". Una vegada dins, ens eixirà una pàgina pareguda a la que ens ix a Microsoft Word. Podem escriure al document a la mateixa vegada que altre company i ens eixirà el que està escrivint. 







Podrem eixir de la pàgina sense guardar, ja que mentre escrius es va guardant la informació i creant un document que t'apareixerà a la pàgina principal.

Tambè pondrem publicar en altra Web la arxiu ficant-nos des de document en l'apartat de arxiu que ix dalt a la esquerra de la pàgina. I una vegada dins, ens tindrem que ficar en "Publicar en la Web".

Tambè podrem personalitzar la pàgina en la que anem a treballar si des de arixu ens fiquem en "Configuració de la pàgina".

Des de arixu tambè ens podrem ficar en "Revisió de la pàgina", que ens serveix per a vore els canvis i modificacions que han fet els nostres companys de'l treball.

Tambè des de arixu podem compartir el document amb qui nosaltres vulguem,  introduint els nombres o cuentes d'aquesta persones.

Quan ens fiquem ja fora de arxiu, dalt a la dreta ens ix al costat de compartir l'apartat de comentaris. Amb aquesta opció ens podrem comunicar amb els nostres companys de treball.

Quan tornem a la pàgina principal, ens fiquen en presentació. Aquesta pàgina és molt pareguda a la de PowerPoint, funciona de la mateixa manera. A la dreta trobem els diferents temes que li podem insertar a la nostra presentació, i dalt de la nostra presentació tenim la barra que tant coneixem amb els diferents iconos per a canviar la nostra lletra, color...


De la mateixa manera que en la opció de "Document", tambè es compartix ,es publica en altra web i es treballa de la mateixa manera.

Tornem a la pàgina d'inici i ens fiquem en "Formulari" donant-li  a "Nou", desprès a "Més", i per últim a "Formulari". Amb aquesta pàgina podrem formular enquestes i controls. En aquesta apartat tan sol tindrem que formular preguntes i respostes. Una vegada finalitzades, las podrem enviar per correu o compartir amb els nostres companys de la manera que he explicat al primer apartat de "Document".




Per últim, trobem l'aprtat de "Full de Càlcul". Podem ficar-nos a través de la pàgina d'inici, després de ficar-nos en "Nou".  Aquesta opció s'utilitza per a manipular datos i calcular cadenas de caràcteres i números. Es maneja de la mateixa forma que la resta de pàgines al igual que es compartix.




Dins de l'apartat de "Nou", tambè tenim la opció tant de crear carpeta com de subir-la. La opció de crear carpeta és molt útil si tenim molts arxius a google drive i els volem tenir organitzats. La opció de penjar carpeta tambè és pot servir si volem tenir a Google Drive una determinada informació.

A la pàgina principal trobarem tots els nostres documents, presentacions, formularis i fulles de càulculs que hem creat.

Per últim, cal recalcar que Google Drive és una ferramenta molt útil per a treballar amb companys ja que treballes amb ells com si estigueren al teu costat. A la vegada que és molt cómode perquè un sol programa ens proporciona tots els documents amb els que els estudiants normalment treballem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada