dissabte, 13 de febrer del 2016

Pràctica 3

Youtube

El 12 de febrer vam aprendre a fer un video a Youtube, doncs aquesta pràctica tratarà d'explicar els passos que hi ha que donar per a crear el video a Youtube.

El primer que hi ha que fer per a fer un video, és regstrar-se a Youtube. Per aixó, tindrem que ficar-nos a la pàgina de Youtube i dalt a la dreta, trobarem un circle, i ens fiquem ahi i posem la nostra cuenta de gmail i contrasenya. Seguidament com ja tenim la cuenta, podrem començar la feina.

Ens trobem amb una pàgina a on ens ix un quadre a on ens dona la opció de pujar video. 

Podem ficar-nos dins i ens portarà a les nostres carpetes personals que tenim en l'ordinador. Per aixó, podrem pujar qualsevol video del nostre ordinador sempre que no tinga drets d'autor.



Després d'insertar el video, ens portaran a altra pàgina a on mentre el video es carrega podem seleccionar el públic que el pot vore. Si selecciones el privat solo el podrà vore quin jo eliga, el ocult sol el podrà vore quin tinga la URL del video i el modo públic que el podrà vore qualsevol persona. Jo vaig seleccionar el modo ocult, açí solo el podrà vore quin li done jo la direcció.

Després podrem posar-li un títol al blog, així com tambè una petita descripció. També li podrem insertar etiquetes per a que siga més fàcil la búsqueda a través de paraules claus.




Una vegada que tinga tot list, li done a publicar, que ix dalt a la dreta i ja tindrem el video pujat.

Però si el que volem es crear un video, és fa de la següent manera:

Ens fiquen a la opció "Presentació de diapositivas en fotos", que ix baix a la dreta en l'apartat "Crear video". Una vegada dins, selecciones les fotos que volem que iscan al nostre video, i li donem a següent. Ara ens eixirà la opció de editar, posant-li música, que es posa pinxan sobre la cançó que volem. Tambè podrem posar la duració de cada diapositiva en l'apartat de baix del video. Així com tambè podrem decidir les transició d'una imatge a otra.

Una vegada editat, ens portarà de nou l'apartat que ens ha eixit abans a on podem posar el títol, la descripció...del video i finalment, donar-li a pujar.

En l'altre apartat, "Crear video", és a on en realitat es pot editar el video bé amb les seus efectes, música... En aquesta opció seleccionem el video que volem editar arrastrant el video a la part de baix del nostre video sense crear.  A l'apartat de "Solucions ràpides", que ix a la dreta del video, podrem posar-li brillo, desplazaments y zoom, càmera lenta, etc .

Amb el següent apartat "Filtros", podem canviar l'estil del nostre video donant-li altre efecte a l'apartat de textos, podem insertar lletra al nostre video.


I a l'apartat de audio podrem posar el volum de l'audio, entre altres coses.

Baix de totas aquestas opcions ens ix un quadre a on si el seleccionem, podrem vore la comparació del nostre video que està siendo modficiat, amb el video original.

Una vega editat tot, tanquem aquest apartat de la creu que hi ha dalt a la dreta i tornem a la pàgina d'abans amb tot modificat. L'hem editat amb l'editor ràpid, pero tornant a la pàgina d'abans podem editar-lo tambè de la mateixa manera.

Amb l'icono de música, podem insertar música, arrastrant la cançó que volem baix del nostre video. Podem decidir fins a que lloc s'escolta aquesta cançó i quan comença altra.

Amb el següent apartat, que es pareix a un lazo, podem insertar la forma en la que volem que pasen les diapositives, si amb ratlles, barrido, diamants...es a dir, les transicions.

I com abans, podrem insertat text amb l'icono "a".

Una vegada editat tot, li tenim que donar a "Crear video" i es pujarà al nostre canal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada