dimarts, 1 de març del 2016

Pràctica 4

PowerPoint

El 28 de febrer vam aprende a utilitzar PowerPoint con l'objectiu de crear un conte de 20 diapositives per a una clase de primària, doncs aquesta pràctica tratarà d'explicar com s'utilitza aquest programa.

Quan obrim el programa tobrem ja una diapositiva. En la que ix l'opció de poder escriure en el quadre de text. A més trobem las següents opcions:

Imagen. Per arribar a aquesta opció, ens tenim que ficar en "insertar", trobem aquesta opció en la barra de dalt, la segona opció. Quan ens fiquem, ens ix la opció de "imatgenes". Una vegada dins, ens porta a la nostra carpeta de imatgenes i podem seleccionar la imatgen que nosaltres volem.





Quan fem click a la imatge ens porta a la opció de format des d'on podem modificar la nostra imatgen.


A la part de la esquerra tenim "efectes artítics". Amb aquesta opció podem donar-li a la imatgen qualsevol efecte com mosaic, pincep, fotocopia...
Tenim tambè la opció de "color" al costat, amb la qual, tenim la opció de posar la imatgen del color qe volem.
Tambè trobem la opció de correció, amb la qual, podem corregir alguna imperfecció de la imatgen. Des de ajustar nitidez, fins a brillo i contrast.
Cerca tambè trobem la opció "quitar fons". Amb aquesta opció podem retallar les parts no desitjades de la imatgen.
Amb la opció "contorn d'imatge", que ix més a la dreta, ens permetre escogir el color, la linea i el ancho del contorn de la imatgen.
Amb la opció "efectos de la imatgen", podem aplicar un efecte visual a la imatgen.

A part de totes aquestes opcions, trobem molt més, es custió de expermentar.

Si li donem click al botó de la dreta del ratolí, dalt de la imatgen, i més tard li donem a "hipervincle", ens eixirà una carpeta amb diverses opcions. Li donem a "lloc d'aquest document" i seleccionem a que diapositiva volem anar.
La mà que ix a la diapositiva significa que hi ha hipervincle, i si pinxem, ens portará a la diapositiva que hem seleccionat abans.


A la opció d'insentar tambè trobem la opció "d'acció". Amb aquesta opció podem asignar al objecte seleccionat una opció per a portar a cab al a fer click en él o al passar el ratolí per dalt. Per exemple, el objecte que insertem, ens pot portar a la diapositiva que hem determinat, solo posant el ratolí dalt del objecte.

A la opcio multimèdia, trobem la opció de vídeo i audio. Podem insertar un video, a través de la nostra carpeta com s'inserta la imatgen o a través de youtube. I podem insertar el audio a través del nostre ordinador com el video o a través de audios d'imatgens predissenyades que són sons que el programa té.
A la opció de "comentari", a la qual podem arribar des de insertar, podem agregar una nota a la diapositiva.

Per altra banda, tenim la opció de disseny al costat d'insertar. Amb aquesta opció podem escogir el disseny de les nostres diapositives a través de: els temes, els colors, les fonts, tamany de diapositiva i format de fons.



Tambè trobem la opció de "transicions" al costat de disseny. Aquesta opció ens dona la opció de escogir la forma en la volem que vagen apareixent les diapositives.

La opció de "animacions" la trobem al costat d'animacions. Per a utilitzar aquesta opció deben insertar una imagen o una forma. I a partir d'aixó ja podem escogir l'animació que volem.

A través de la opció "presentació de diapositives" que la trobem al costat d'animacions, podem gravar una voz en off en cada diapositiva, a més de inciar la presentació de diapositives de diferents formes.

Per últim, per a guardar la nostra presentació, ens fiquem a "Arxiu", "Guardar com" i "Presentació amb diaposotives amb Power Point".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada