divendres, 15 d’abril del 2016

Pràctica 6

Google calendar.

El primer que hi ha que fer per arribar a google calendar, es posar aquest nom a google. Després tindrem que ficar la nostra conta de gmail així com també la nostra contrasenya.

A la part superior dreta, tindríem la opció que posa dia, setmana, mes, la opció de 7 dies, d'agenda i la opció de més, a on dins tindríem la opció de imprimir i actualitzar. També tindríem la opció de configuració a on podríem modificar la nostra pantalla.



A la opció de configuració tindríem la opció de determinar l'idioma de la pàgina, així com el pais, la forma horaria, el format de data i el format d'hora. També tindríem la opció de seleccionar la visibilitat que volem que tinga la nostra pàgina, així com també la durada dels events. També ens dona la opció de decidir quan volem que comence la setmana, així com resaltar els endeveniments que aun no han pasat i fer que perdran brillantor els que ja han pasat. També tenim la opció de mostrar fins de setmana en les vistes de setmana i mes. A més, tindríem la possibilitat de personalitzar la nostra agenda a través de la vista predeterminada i personalitzada. 



Tenim també la opció de afegir la ubicació i afegir invitacions directament al meu calendari (nosaltres posaríem la opció de mostrar únicament les invitacions a las que he respondido). També podríem de afegir un calendari alternatiu.



A la part de dalt tendríem la opció de guardar i cancelar. A més tendríem tota la llista de calendaris que nosaltres hem creat. Des d'aquesta pàgina podriem modifciar els nostres calendaris, així com decidir com volem que ens arriben els nostres endeveniments i quant de temps abans volem que ens avisen, a través del apartat "editar notificacions"; tenim la opció de modificar els endeveniments de forma general o de un día en concret. 


També podràs decidir el tipus de modificació que vulguis rebre (esdeveniments nous, esdeveniments modificats, esdeveniments cancel·lats, respostes a l'endeveniments i agenda diària).


Per a crear un calendari, tindràs que posar el nom del calendari, la descripció del mateix, la ubicació, la zona horària del calendari i poden decidir si aceptar automàticamente invitacions. Amb la opció de incrusta un calendari podríem incrustar el nostre calendari al lloc a on volguem afegint las URL . També podríem exportar el nostre calendari, així com suprimir de manera permanent el calendari, que el trobaríem de nou a la paperera que ix dalt a la esquerra al costat de "edita les notificacions".




A la opció de "comparteix aquest calendari", tendríem la opció de fer-lo públic o privat, així com el tipus d'informacó a la que pot accedir l'altra persona. I com sempre, quan modifiquen qualsevol cosa, li donem a "desa".

També tindríem la opció de anular, a la dreta del nostres calendaris.  Amb aquesta opció podríem eliminar el calendari.

En la part superior a la esquerra tendríem la opció de pasar el dia o setmana amb les fletxes. En la opció de hui es resaltaria les coses que tindríem aquest dia.


Con he dit abans, ficant-nos a la opció "crear un calendari nou", a través de la pàgina de calendaris, podem crear un calendari. Posem el nom del nostre calendari, així com la descripció, ubicació i horari. Una vegada creat el calendari li donem a crear que ix dalt a la esquerra. Aleshores, posem el títol, l'hora, el dia, el lloc, si volem afegir la videotrucada, així com la descripció o algú document. També podem escogir el color que volem que tinga els endeveniments. A més, podem elegir com volguem que ens arribem les notificacions i quant de tems abans volvem que ens arribe, així com la visibilitat del nostre calendari (públic o privat). Després, li dones a guardar i es crea el calendari. Ens eixirá el recuadre creat, si punxem en ell,ens ix un resum del endeveniments que tenim aquest día i també ens dona la opció de fer la vidotrucanda. Així com la ubicació del endeveniment a on si punxem, ens dona la opció de vore a on esta aquest lloc. A més, ens ix la opció de editar l'endeveniment. si li donem, ens ix de nou la pagìna del endeveniment per a editar i arriba a la esquerra ens ix la opció de "més accions". Amb aquesta opció podriem canviar el propetari, duplicar el event...

Altra vegada al nostre calendari, a la esquerra ens ixem tots els nostres calendaris creats, si li donem a la fletxa que ix a la dreta de cada calendari, ens eixiriem diverses opcions que podríem fer amb el nostre calendari( mostra la paperera, editar notificacions, enviar a un amic...).

A la opció de altres calendaris que ix abaix de "mis calendaris", podríem vore altres calendaris (calendaris festius,d'esports...), afegir por URL, importar calendari...

Et deixe açí l'Horari. , com exemple d'aquesta aplicació, google calendar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada